Decoratii pentru nunta in alb si negru

Pentru o nunta eleganta probabil cea mai buna optiune cu privire la cromatica este combinatia clasica de alb si negru. Cu toate ca in cazul intalnirii dintre alb si negru nu ai nuante care eventual ar putea sa nu se potriveasca, exista riscuri chiar si aici. Este posibil spre exemplu sa nu gasesti un anume stil care sa exprime nota pe care ai vrut sa o imprimi ansamblului. De aceea este bine ca inainte sa incepi pregatirile sa iti faci timp sa te inspiri din sursele de specialitate pentru a crea o decoratie de nunta unitara ca stil si foarte sugestiva ca mesaj.

Decoratii-pentru-restaurant-in-alb-si-negru

Daca decorul initial al restaurantului este bazat pe alb, negru sau gri poti sa te declari fericita, tot ce vei avea de facut este sa gasesti decoratiile de masa potrivite si luminile care sa puna totul in evidenta. Daca peretii sunt albi tot ce va fi negru in decoratie si aranjemente va iesi foarte bine in evidenta, asa ca nu trebuie exagerat pentru a nu incarca decorul.

Aranjamente-pentru-restaurant-in-alb-si-negru

Pentru un efect vizual deosebit iti recomand sa alegi scaune negre sau ornate cu material textil negru. Daca ai la dispozitie un designer bun poti sa te joci putin cu decoratiile pentru scaune si sa le decorezi pe fiecare in alt model. Poti folosi pentru un efect mai sofisticat diverse accesorii decorative, cum ar fi margele, pene, materiale textile lucioase si mate, panglici, etc.

Decoratii-pentru-restaurant-alb-si-negru

Pentru a respecta simbolistica hainelor si culorilor specifice pentru nunta poti sa combini culorile scaunelor in asa fel incat mirele, imbracat in negru sa stea pe un scaun decorat cu negru iar mireasa sa respecte cromatismul rochiei si sa se aseze pe un scaun alb.

Decoratii-pentru-restaurant-in-alb-si-negru

Poti folosi si efectul de contrast pentru a pune mai bine in evidenta personajele principale ale nuntii. Un scaun negru pe care se aseaza mireasa ii va pune rochia mai bine in evidenta. Daca vrei sa porti si decoratii mai speciale, cum ar fi un tatuaj provizoriu cu sclipici si cristale un fundal contrastant le va pune mai bine in evidenta.

Decoratii-pentru-restaurant-pahare-in-alb-si-negru

Pentru aranjarea mesei ai nevoie de cateva elemente minimale potrivite bine. Daca vrei sa mergi pe efectul de contrast iti recomand sa folosesti alternanta alb-negru la farfurii sau la pahare. Impresia de clasic va lasa loc unui efect de design modern si sofisticat. Pe o masa dominant alba va arata foarte bine ca fiecare al doilea pahar sa fie negru.

Decoratii-pentru-restaurant-fructe-de-portelan

Pentru o decoratie deosebita poti sa iti procuri cateva obiecte deosebite pentru a da o valoare artistica decoratiilor de masa. O colectie de fructe de portelan asa cum apar in poza iti ridica estetic decoratiile. Este insa foarte important sa alegi obiecte foarte discrete pentru a nu cadea in exces si in kitsch. Si mai ales nu folosi culori, ramai cu alb si negru. Contrastul dintre ele va da dinamism decorului, nu trebuie sa te temi ca vei incarca decorul.

Aranjamente-pentru-restaurant-masa-in-alb-si-negru

Simplitatea ti-o asigura modul in care vei alege florile. Pentru un efect de natural si aerisit vei alege flori albe, singura culoare care se adauga astfel decorului este verdele frunzelor. Oricum, impresia de ansamblu ramane una de clasic si elegant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>