Personalizeaza-ti nunta!

Micile detalii ale decoratiilor si aranjamentelor de nunta vor da savoare zilei si o vor face unica si memorabila – atat pentru oaspeti cat si pentru tine si alesul inimii tale. Nu ezita sa fii inovatoare si creativa in alegerea si personalizarea decoratiilor!

Nici o mireasa nu vrea ca dupa nunta invitatii ei sa spuna ca au participat la o nunta ca oricare alta. Pentru ca nunta voastra sa fie un eveniment deosebit si nu pur si simplu o nunta ca oricare alta trebuie sa gasesti acele elemente prin care sa aduci o contributie personala la aranjamente. De multe ori impresia generala e ca daca ai fost la o nunta, le-ai vazut pe toate. De la flori si lumanari, rochie si muzica, nunta tipica poate fi la fel de previzibila ca si coafura matusii.

Daca vrei sa stii toate micile secrete pentru personalizarea nuntii citeste pe site-ul Nunta Bucuresti la categoria Organizare nunta un articol special pentru tine. Iata doar cateva sugestii:

  • Alege marturii care sa reflecte stilul tau personal: de la cutiute sic cu dulciuri, mici bijuterii placate cu argint, pliculete cu combinatii personalizate pentru ciocolata calda, seminte de nu-ma-uita…
  • Pregateste un poster cu fotografia voastra preferata sau un colaj de imagini, amintiri dragi voua. Lasa un instrument de scris in apropiere si incurajeaza invitatii sa scrie urarile lor sau gandurile direct pe el. Peste ani, inramat, va deveni piesa de rezistenta a livingului vostru.

Daca vrei sa fii experta in aranjamente personalizate pentru decorarea restaurantului de nunta citeste articolul complet, vezi galeria foto si adauga-ti comentariile pe site-ul Nunta Bucuresti la adresa: Personalizeaza-ti nunta.  Ideile de personalizare apartin echipei  Vanilla Events iar Imagia a furnizat fotografiile.

Exprima-ti punctul de vedere in legatura cu articolul si intra in contact cu alte mirese care isi organizeaza nunta. Tu ce sugestii ai pentru personalizarea decoratiilor de nunta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>